Meermaals goud voor zwemmer Lucas Adams

Dat we hier op school regelmatig zeer getalenteerde sporters hebben, dat weten we wellicht allemaal. We doen er hier dan ook regelmatig verslag van.

De prestaties van Lucas Adams (2F) mochten hier absoluut niet ontbreken. Hij werd in juli immers maar liefst vijfvoudig Belgisch kampioen in het zwemmen. Hij behaalde goud op de 100 en 200 m vrije slag, 200 m rugslag en 4 x 100 m gemengd wisselslag en vrije slag. Hij behaalde ook brons op de 50 m vrije slag en 100 m rugslag. Lucas behaalde in zijn laatste wedstrijd 4 x 100 m vrije slag jongens dan ook nog eens zilver.

MEGA, de zwemclub van Lucas, behaalde ook een eerste plaats in het totaal klassement en een eerste plaats bij de 13-14 jarigen.

Een indrukwekkend pak medailles dus, zeker als je weet dat Lucas dit vlotjes combineert met zijn school. Je moet het maar doen… Een ongelofelijk proficiat, Lucas!