Opnieuw Scholenbandenkoffie te koop!

GO! atheneum Mariakerke en ZOTO slaan de handen in elkaar en brengen een (h)eerlijke Rwandese koffie met een sociale impact tot bij jou.

Origine: Rwanda-Huye-Simbi-Simbi Washing Station

Het familiebedrijf ZOTO en GO! atheneum Mariakerke willen helpen om het cultiveren van koffie winstgevend te maken. Door de koffie te kopen van het Simbi Washing Station steunen we rechtstreeks de koffiesector van Rwanda.
Sinds 2009 heeft het GO! atheneum Mariakerke een VVOB Scholenband met Saint-Mary’s High School in Kiruhura. Leerlingen en leerkrachten werken samen in dit project om elkaar op didactisch en sociaal vlak als evenwaardige partners te ondersteunen en te stimuleren.
Met de aankoop van deze koffie draag je rechtstreeks een steentje bij om ons project een duurzaam karakter te geven. Door de verkoop kunnen we namelijk de volgende jaren didactisch materiaal en lesideeën blijven uitwisselen. Bovendien kunnen we Rwandese leerlingen financiële steun bieden en blijven wederzijds bezoeken mogelijk

  • 250 g gemalen koffie: 6 euro
  • 500 g bonen (sterke of lichtere branding): 12 euro

De koffie kan cash worden betaald bij mevrouw Vanlommel, of per overschrijving op de duurzaamheidsrekening van de “ouderwerking KAM” BE69 0015 9128 3178. Vermeld dan wel duidelijk wat je precies bestelt en de naam en de klas van de leerling aan wie de koffie kan meegegeven worden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.