Eerste repetitiedag voor tToneel

Een van de paradepaardjes van onze school is en blijft toch tToneel. Deze toneelgroep staat open voor àlle leerlingen, repeteert de eerste helft van het jaar op woensdagmiddag, een week in de kerstvakantie, en geeft dan vijf voorstellingen in de loop van januari. Maar dat hoeven we onze leerlingen niet meer te vertellen, dat weten ze al allemaal.

Nu wil tToneelteam eigenlijk al graag de spelers laten kennismaken met de nieuwe regisseurs, Walter en Mareille, en organiseert daarom een eerste heuse repetitiedag op school op vrijdag 30 augustus. Hiervoor zijn alle leerlingen van 2 tot en met 6 uitgenodigd die dit jaar graag willen meespelen. De leerlingen van het eerste jaar die willen meespelen, stappen pas in in de loop van september, maar ze krijgen daar nog meer uitleg over op school zelf.

We starten vermoedelijk om 10 uur, maar de exacte uren kom je later nog te weten. Je brengt sowieso zelf een lunchpakket en een drankje mee, met een lege maag komen de goeie ideeën veel moeilijker binnen.

Iedereen die wil meedoen aan het tToneelproject volgend jaar is meer dan welkom, of je al meegespeeld hebt met vorige edities of niet. Hou er wel rekening mee dat je je ook in de kerstvakantie moet kunnen vrijmaken! De zesdejaars van vorig jaar mogen ook komen: met cake of taart, of zomaar voor ’t gezelschap.

Die dag voorzien de regisseurs meteen al een heus programma, maar zijn vooral ook ontzettend benieuwd naar al die toffe leerlingen waar wij al over spraken (ja, dat ben jij ook!).

Willen jullie bevestigen of je al dan niet komt? Als je niet op 30 augustus komt, maar toch volgend jaar wil meedoen aan tToneel, stuur dan zeker ook een berichtje: op die manier hebben wij een beetje een zicht op de mogelijke grootte van de groep.

tToneelteam

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.