Tweede schooldag

Wees gerust, we gaan de schooldagen niet blijven tellen. Maar waar voor onze “anciens” de tweede dag al meteen business as usual betekende, een gewone lesdag, kregen onze nieuwe eerstejaars nog een dagje respijt. Het was vooral de bedoeling om hun klasgenoten een beetje te leren kennen, en daarom speelden ze de hele voormiddag in hun klasgroep diverse spelletjes op het grote grasveld naast de school.

In de namiddag namen enkele leerkrachten het zekere voor het onzekere wat betreft het weer en zochten hun toevlucht in een klaslokaal. Daar werden, in anders ingedeelde groepen, opnieuw kringspelletjes gespeeld om zowel elkaars interesses als de gezichten van de leerkrachten beter te leren kennen. En om drie uur werden alle leerlingen in de eetzaal verwacht voor een ijsje!

Maar wees gerust, vanaf morgen hebben ook zij gewoon les.

Alle foto’s van vandaag kan je hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.