Winnaars van de fietscontrole

Nee, we raken maar niet uitgepraat over onze Strapdag, en dat is enkel omdat we dat zo belangrijk vinden.

En ook wel een beetje omdat het best leuk is winnaars bekend te maken.

Op de Strapdag was er een uitgebreide fietscontrole, en wie volledig in orde was met remmen, lichten, reflectoren en bel, kreeg een ticketje voor de prijzenpot. Wie daarnaast ook nog een helm en fluohesje droeg, kreeg een extra ticketje.

De Ouderwerking speelde voor onschuldige hand en viste de namen van drie winnaars uit de toch wel goed gevulde pot. Lila Telli (3ECW), Jonathan Lambrecht (1F) en Laila Vuylsteke (3HUT) mochten elk een waardebon in ontvangst nemen.

Bedankt, Ouderwerking, voor zowel de organisatie als de prijzen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.