Piramides in de les L.O., editie 2019

Traditiegetrouw stuurt mevrouw Vanlommel ons elk jaar een reeks foto’s van het creatief ontwerpen van piramides met verschillende aantallen. Deze activiteit wordt jaarlijks herhaald in de tweede en de derde graad en focust onder andere op volgende doelstellingen: evenwicht kunnen behouden en herstellen, kunnen samenwerken, leiding kunnen nemen, rekening houden met elkaars mogelijkheden, kijkwijzers leren gebruiken, ondersteunende rollen (helpen en bijstaan, evalueren, coachen en begeleiden) toepassen. Verder voorzien de leerkrachten LO hierin een ‘groeiproces’ door geleidelijk meer complexe opdrachten te voorzien.

Het blijft gewoon telkens weer leuk om naar te kijken, en dus doen we dat ook maar. Alle foto’s van de piramides kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.