Afterwork Party!

Onze Ouderwerking dacht: we doen eens iets nieuws om de ouders kennis te laten maken met elkaar op een informele manier, zonder de kinderen. We maken het meteen ook heel ontspannend en amusant, én we proberen er nog iets aan te verdienen om opnieuw te investeren in de leerlingen. En voilà, het idee van de Afterwork Party was geboren!

Liep de kaartenverkoop in het begin misschien wat stroef, uiteindelijk was er meer dan genoeg volk om het gezellig te maken! De locatie deed ook veel natuurlijk: de verschillende ruimtes in het Kollekasteel nodigden uit tot dansen én kletsen. Er waren ook bijzonder veel leerkrachten én oud-leerlingen aanwezig, wat extra veel deugd deed natuurlijk. En de frietjes? Ook die mochten er wezen.

Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Met heel veel dank aan de mensen van de Ouderwerking voor hun tomeloze inzet en enthousiasme, en voor de foto’s. Die kan u allemaal hier bekijken.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.