Doe jij dit semester mee met de schaakclub?

Sinds dit schooljaar hebben we, onder impuls van mijnheer Coussens, een heuse schaakclub. En we mogen het zeggen: behoorlijk succesvol! Elke donderdagmiddag van 13.15 uur tot 13.40 uur komt een twintigtal leerlingen samen in lokaal 0.04 om zich te verdiepen in de heerlijke kunst van het schaken.

De school stelt schaakborden ter beschikking voor deze denkactiviteit.

Er zijn 2 niveaus: beginners (met initiatieles) en gevorderden. Op de site van de schaakclub kan je zelfs de score opvolgen van de gespeelde schaakpartijen, dit op uitdrukkelijke vraag van de leerlingen zelf.

Zou je het ook graag eens uitproberen? Wil je leren schaken, of kan je het al en wil je je kunnen meten met anderen? Schrijf je dan in via de website van de schaakclub https://amschaakclub.be, of via de link op de schoolwebsite. Uiteraard is er geen enkele verplichting: kan je maar een paar keer komen? Ook dat is geen enkel probleem.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.