Bloemen voor een bloeiende speelplaats

Als duurzame, groene school willen we graag ons steentje bijdragen aan het vergroten van de biodiversiteit in de tuinen. Het is geen geheim dat dit belangrijk is voor zowel de mensen als de natuur zelf. We worden er immers gelukkig van, want wie wordt niet blij van fluitende vogels of fleurige bloemen?

Daarom organiseren we een bloembollenverkoop. Jullie kunnen kiezen uit 6 verschillende pakketten. Vraag ook gerust bij vrienden, familie of buren of zij een pakketje willen kopen want wie de meeste pakketten verkoopt, belonen wij met 2 kaarten voor Kinepolis.

Als klap op de vuurpijl willen we met de opbrengst onze speelplaats pimpen. We denken hierbij onder meer aan picknickbanken, nieuwe basketbalringen, boekentassenrekken of zelfs een volledige muurschildering.

Start dus vandaag nog met het verkopen van bloembolpakketten en help zo onze school én de natuur. Time to go green!

Op maandag 17 februari ‘20 zullen we het geld in de klassen ophalen. Om administratieve fouten te vermijden, ontvangen we enkel gesloten enveloppen met daarin gepast geld en jullie bestelformulier (achterzijde flyer). Oud-leerlingen en sympathisanten die ook graag bloembollen willen, vragen we daarom ook om een leerling of leraar te contacteren, mochten jullie iets willen bestellen. Je kan altijd ook met gepast geld en een bestelling terecht op het secretariaat van de school.

Alle bestellingen kunnen worden opgepikt tijdens het oudercontact op dinsdag 17 maart ’20.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.