Infoavond 2020: u was andermaal geweldig!

Deze avond zat onze grote zaal gewoonweg stampvol: meer dan driehonderd leerlingen en ouders kwamen luisteren wat het GO! atheneum Mariakerke te bieden heeft, waar wij voor staan, wat onze visie is, en hoe de school ook praktisch in elkaar zit. Adjunct-directeur mijnheer Desmidt gaf heel kort een kleine inleiding, waarop de leerlingen in groepjes meegenomen werden naar een lokaal, waar ze via een QR-code een aantal vragen konden stellen aan leerlingen van het eerste jaar, die daar volledig naar eigen goeddunken een antwoord op gaven.

Intussen overliep mijnheer Desmidt in de grote zaal voor de ouders een aantal praktische punten, waaronder vooral – uiteraard – de verschillende mogelijkheden op onze school, het systeem van modules en de bij ons aangeboden modules. Daarna konden ouders én leerlingen-in-spe rondlopen in de school, even gaan luisteren bij de verschillende moduleleerkrachten of een praatje slaan in ons praatcafé.

U kan alle foto’s van die avond hier bekijken. Alle info die gegeven werd, vindt u ook terug hier op de website. Of u kan natuurlijk ook gewoon nog even langskomen op onze OpenSchoolDag op zaterdag 21 maart tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Die dag zijn alle lokalen open, zijn er veel meer leerlingen aanwezig, kan u met alle leerkrachten van alle jaren spreken, en kan u vooral gewoon nog meer sfeer opsnuiven, in klaarlichte dag. Om een beetje een zicht te krijgen op het aantal aanwezigen, vragen we u wel om in te schrijven hiervoor, en dat kan via deze link. Hopelijk tot dan!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.