Glow-Bal

In april organiseren onze laatstejaars een echt Bal Royal voor vier, vijf en zes. Nu vonden ze het eigenlijk jammer dat ze de lagerejaars niks konden bieden, en daarom is er sinds vorig jaar ook een bal/fuif/feestje voor de leerlingen van onze eerste graad en de leerlingen van het zesde leerjaar van de Wijze Eik. Concreet hebben ze dus een bal georganiseerd dat doorgaat tussen 18.00 uur en 21.00 uur in onze eigen grote zaal.

Ze hebben gekozen voor het thema “Glow-in-the-dark” om de boel wat op te vrolijken en hopen dat de leerlingen massaal verkleed komen.
De kaartenverkoop loopt deze hele week tot morgen 18.00 uur. De leerlingen kunnen kiezen voor twee soorten tickets: een gewoon ticket (€2) en een VIP-ticket (€3). Bij het VIP-ticket krijg je twee glow-in-the-dark polsbandjes en twee fluo verfstrepen.
Die avond zelf zullen de leerlingen een drankkaart kunnen kopen voor €5. Met die kaart kunnen ze kiezen uit een reeks aan frisdranken – waaronder zelfgemaakte limonade – of water en er wordt ook chips aangeboden.
Voor wie twijfelt: gewoon doen! En misschien kunnen de foto’s van de minifuif van vorig jaar jullie wel over de streep trekken…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.