Uitvaart 2020

Eerst ging de uitvaart een week later gelegen hebben, en dat zou natuurlijk wel een paar probleempjes gegeven hebben. Maar gelukkig voor de zesdes lag hun uitvaart dit jaar op 6 maart, en dus konden ze er volop van genieten. Het lijkt nog maar net nieuwjaar geweest te zijn, toch? Maar ze namen afscheid van hun middelbaar in stijl, al komen er – hopelijk – nog wel een paar stevige weken aan.

Het thema dat ze gekozen hadden, was kinderseries, meer bepaald de tv-programma’s waar zij mee opgegroeid waren. De leerkrachten waren dan ook in die stijl verkleed, met Knabbel en Babbel, kabouter Plop en Kwebbel, het schaduwvrouwtje uit TIkTak, Merel uit Amika, Bob de Bouwer, Fred Flintstone, Pieter Konijn, Roodkapje uit De Sprookjesboom, Popeye en Olijfje en zelfs Pingu.

En de leerlingen lieten inderdaad het beste van het televisielandschap zien. Passeerden de revue: KAMs Next Top Model, De Slimste Mens, Temptation Island, The Voice, Carpool karaoke , maar ook Twitter en TikTok mochten niet ontbreken, of wat had u gedacht?

Er werd goed gelachen, de vijfdes werden eigenlijk niet eens echt belachelijk gemaakt, er werd gezongen, en uiteraard werd er afgesloten met de soms emotionele speeches en een algemene dans.

Wij, de leerkrachten, keken en zagen dat het goed was.

Met dank aan Rosalie Schepers voor de foto’s, die u allemaal hier terugvindt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.