Nieuwe buitenklassen!

Het is heerlijk weer buiten, dat hoeven we u wellicht niet vertellen. Ook voor de school maakt dat een groot verschil: de ramen kunnen allemaal open staan zonder dat het koud wordt, de leerlingen eten buiten op de speelplaats, en de buitenklassen draaien op volle toeren.

BuitenklasSEN?

Jawel, net omdat het een pak eenvoudiger is onder de coronamaatregelen om buiten les te geven, hebben we momenteel drie buitenklassen. De binnentuin proberen we te mijden omdat het storend kan zijn voor de omliggende klassen met de open ramen, maar aangezien de vroegere fietsenstalling momenteel speelplaats is geworden, zitten we daar ideaal. Mevrouw De Smedt had er zelfs als bureau de standing desk bij gehaald.

Mevrouw Cruyt heeft dan weer een ganse partij lichtgewicht stoeltjes voorzien die de leerlingen gewoon mee kunnen nemen naar de speelplaats of zelfs het veld.

En ook vooraan is er plaats voorzien ter hoogte van de pingpongtafel zodat de andere lessen niet gestoord worden. Sam en Maarten, onze werkmannen, hebben momenteel dan ook als prioriteit het in orde zetten van het buitenmeubilair.

Want zeg nu zelf, het is toch zalig zitten buiten?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.