Lang leve de fietsenvloot!

Aangezien we sinds kort geen kleedkamers en sporthallen meer mogen gebruiken, gingen we anders aan de slag tijdens de lessen LO.
We hebben met de leerlingen van het 1ste en 2de jaar hun fietsvaardigheden getest tijdens de les. We gebruikten de fietsenvloot van de school om op en naast het veld de behendigheid van de leerlingen te testen en te verbeteren, we oefenden vaardigheden in die we in het verkeer moeten toepassen. Die extra oefening was hier en daar meer dan nodig.

Tijdens het tweede luik van de les deden we een fotozoektocht in het Claeys Bouuaertpark. De leerlingen gingen op zoek naar bepaalde plekken die op de foto stonden en moesten hier en daar ook poses nadoen.

Met dank aan mevrouw Bergmans voor tekst en beeld. Alle foto’s van deze activiteit kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.