Boompjes!

Een klein verslagje van Iedereen KAMpioen volgt nog, eerst geven we u een paar sfeerbeelden van de laatste dag voor de vakantie, en vooral van de kleine verrassing die we voorzien hadden voor alle leerlingen.

Verspreid over de voormiddag kwamen alle leerlingen een paar uur naar school, netjes in halve groepen, en we hadden voor iedereen een drankje en een zakje chips voorzien, maar vooral ook een heel leuke magnetische button. Meteen werd die al op creatieve manier aangebracht, maar hij kan uiteraard ook gewoon thuis op de koelkast.

Iedereen kreeg ook de kans om even bij te praten met vrienden, klasgenoten en leraars, en gelukkig was het stralend weer. En zelfs onze zesden konden zich vrolijk uitleven op het voetbalveldje!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.