Infoavond nieuwe leerlingen

Heb je interesse in onze school en wil je wel eens horen wat we je zoal te bieden hebben? Wat onze visie is, onze waarden, waar we voor staan, maar ook de praktische kantjes?

Helaas kunnen we je dit jaar niet uitnodigen om effectief even te komen rondlopen en de sfeer op te snuiven, maar we bieden je wel alle informatie aan op onze infoavond. Op dinsdag 09 februari kan je om 19.00 uur inloggen op een Microsoft Teamsvergadering, waarbij je van onze directie live de basisinformatie krijgt en filmpjes van de leerkrachten met uitleg over onder andere de verschillende modules kan bekijken.

Diezelfde leerkrachten zijn ook digitaal aanwezig, zodat je ook op het moment zelf nog bijkomende vragen kan stellen, die wij met graagte zullen beantwoorden. Lukt het die avond niet voor jou, dan kan je op een later tijdstip de opname van de avond (her)bekijken.

Het zal niet hetzelfde zijn als fysiek contact, dat weten we, maar we hopen dat we je hiermee evenveel informatie kunnen geven als andere jaren. De meeste van die informatie vind je overigens ook op de website terug, maar ook hier in onze nieuwe schoolbrochure.

Wil je graag aanwezig zijn, de link voor de Teamsvergadering krijgen en op de hoogte gehouden worden van onze digitale OpenSchoolDag? Laat dan hier even je naam en emailadres achter: op die manier ben je er zeker van dat je niks hoeft te missen.

Tot dan!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.