Virtuele OpenSchoolDag 2021

Na onze infoavond van 9 februari gaat ook onze OpenSchoolDag noodgedwongen volledig virtueel.

Normaal gesproken zouden we u ontvangen in ons schoolgebouw, een algemene uitleg geven in de polyvalente zaal en u dan de sfeer laten opsnuiven van het hele gebouw. In de verschillende lokalen zou u uw oor te luisteren kunnen leggen bij de vakgroepen en de leerkrachten en meer uitleg vragen over vooral de verschillende modules.

Tsja.

Maar we willen u vooral eigenlijk hetzelfde bieden vanuit uw luie zetel. Daarom organiseren we zowel om 10.00 uur als om 14.00 uur een uitzending via Teams. Als u zich daarvoor inschrijft, dan krijgt u van ons in een uurtje de volledige uitleg rond onze visie, de verschillende vakken en modules, de leerlingenbegeleiding, de verschillende activiteiten en de praktische kantjes. We proberen zo volledig mogelijk te zijn, maar we zijn er zeker van dat er toch nog vragen zullen zijn. Daarom organiseren we aansluitend een live vragenhalfuurtje. Daarin kan u ons via de chat een vraag stellen en zullen wij die via een live-uitzending vanuit de school beantwoorden.

Daarmee hopen we al een deel tegemoet te komen aan uw wensen. Jammer genoeg mogen we u niet in levende lijve toelaten in ons gebouw, maar ook daar hopen we een oplossing voor gevonden te hebben.

U kan namelijk zelf op eigen tempo rondlopen in de school via onze eigen KAM School View, onze variant op Google Street View. Op die manier kan u door de gangen lopen, een groot deel van de lokalen bezoeken en telkens doorklikken op de vakken die u daar tegenkomt. U krijgt dan meer uitleg en enkele foto’s of zelfs een filmpje te zien over dat bewuste vak.

We weten het: het is niet hetzelfde als een fysiek bezoek, maar op deze manier hopen we u toch voldoende een idee te geven van wat onze school u te bieden heeft. We hopen u dan ook na de aanmeldperiode fysiek te mogen verwelkomen om uw kind in te schrijven, en hopelijk op één september zonder mondmaskers aan een nieuw schooljaar te kunnen beginnen. Zonder de virtuele kantjes.

Meld u hier aan om deel te nemen aan de OpenSchoolDag. U krijgt dan op vrijdag 19 maart van ons een mail met de correcte Teamslink.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.