Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cultuurcel Uitstap Londen – vier, vijf en zes op vrijwillige basis

27 juni 2018

We kunnen met de cultuurcel al terugblikken op een geslaagd cultureel jaar en we kijken verwachtingsvol uit naar onze laatste twee voorstellingen. We ronden dit jaar af door er een hele dag op uit te trekken. De voorbije jaren exploreerden we Parijs en Amsterdam, dit jaar bezoeken we Londen. Op woensdag 27 juni steken we het kanaal over voor een zeer gevulde dag in een tot de verbeelding sprekende wereldstad.

Wat staat er op het programma?

We starten onze wandeling aan de Tower Bridge en dompelen ons onder in de koortsige bedrijvigheid van ‘The City’, het financiële hart van Londen waar oude en moderne gebouwen zij aan zij staan. Na een bezoek aan een tot museum omgebouwde elektriciteitscentrale, nl. Tate Modern, wandelen we langs de oever van de Thames naar Westminster. Via de Big Ben, Trafalagar Square, het koninklijk park en Piccadilly Circus belanden we uiteindelijk in Covent Garden. Hier hebben we wat tijd om iets te eten en eventueel een paar etalages te bekijken. Daarna vatten we de terugtocht aan.

Enkele praktische zaken:

§ Vertrek bus: 06.00 uur stipt aan de parking Notenstraat

§ Aankomst bus: ± 01.30 uur aan de parking Notenstraat

§ Prijs: €45 (bus + shuttle)

Voorzie:

§ wat zakgeld (ongeveer 15 à 20 pond) voor het avondmaal en een drankje onderweg

§ regenkledij

§ stevige stapschoenen

§ picknick voor ’s middags

Zeker niet vergeten :

§ Identiteitskaart

§ Eventueel Europese ziekteverzekeringskaart (MUTAS-kaart)

Het spreekt vanzelf dat we van onze leerlingen onberispelijk gedrag verwachten en dat gebruik van alcohol of andere verdovende middelen absoluut niet toegelaten is.

Gelieve een formulier “Toestemming om naar het buitenland te gaan” op het gemeentehuis of dienstencentrum af te halen en ten laatste donderdag na de paasvakantie af te geven aan dhr. Maes, mevr. Minne, mevr. Vermeire of mevr. Pauwels.

De leerlingen die wensen mee te gaan, kunnen zich inschrijven op maandag 26 februari in lokaal 1.10 (vanaf 13.00 uur). Je brengt daarvoor het gepaste bedrag mee. Indien nog niet alle plaatsen op de bus zijn ingenomen, kan je ook op donderdag 1 maart nog inschrijven in lokaal 1.10 (13.00 uur).

Gezien de hoge kostprijs van de bus, kunnen we de prijs van 45 euro maar garanderen bij een deelname van minimum 60 leerlingen. Indien dit aantal niet gehaald wordt, gaat de uitstap niet door.

Met vriendelijke groeten

Gegevens

Datum:
27 juni 2018