Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Met de cultuurcel naar Amsterdam

25 juni @ 06:00 - 23:30

We kunnen met de cultuurcel nu al spreken van een geslaagd cultureel jaar, een jaar dat we afronden door er met de leerlingen een hele dag op uit te trekken. Vorig jaar exploreerden we de lichtstad Parijs, dit jaar viel ons oog op de hoofdstad van onze noorderburen. Op donderdag 25 juni maken we er dan ook een Hollandse dag van en doorkruisen we het gezellige Amsterdam.

Wat staat er op het programma?

Starten doen we met een bezoek aan het Rijksmuseum op het Museumplein. Daarna wandelen we in kleine groepen en onder begeleiding (twee leerkrachten per groep) richting Centraal Station en terug. De tocht voert ons o.a. langs de volkse Jordaan, de statige grachtengordel, de flamboyante bioscoop van Tuschinsky, de geurige bloemenmarkt, de oude stadspoorten, de Dam … Halverwege genieten we van een boottochtje dat ons dwars door het hart van de stad leidt en ’s avonds is er wat tijd om een warm hapje te eten.

Enkele praktische zaken:

· Vertrek bus: 06.10 uur stipt aan de parking Notenstraat

· Aankomst bus: ± 24.00 uur aan de parking Notenstraat

· Prijs: €40 (bus + bezoek Rijksmuseum + boottocht)

Voorzie:

· wat zakgeld voor het avondmaal en een drankje onderweg

· regenkledij (weerbericht in de gaten houden!)

· stevige stapschoenen

· picknick voor ’s middags

Het spreekt vanzelf dat we van onze leerlingen onberispelijk gedrag verwachten en dat gebruik van alcohol of andere verdovende middelen absoluut niet toegelaten is.

De leerlingen die wensen mee te gaan, kunnen zich inschrijven op dinsdag 3 maart in lokaal 1.10 (vanaf 13.00 uur). Je brengt daarvoor het gepaste bedrag en je agenda mee. Indien nog niet alle plaatsen op de bus zijn ingenomen, kan je ook op donderdag 5 maart nog inschrijven in lokaal 1.10 (11.00 uur).

Gegevens

Datum:
25 juni
Tijd:
06:00 - 23:30