Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Talendag 3de jaar

23 april @ 08:30 - 15:30

Niemand kan zonder taal. Sommigen zullen het proberen te ontkennen, maar bedenk dan maar al snel dat dat ontkennen ook in een taal gebeurt. Taal is er voor alles en iedereen en in alle vormen en maten. Het is een wonderbaarlijk iets. Daarom vinden wij dat het concept “taal” niet vaak genoeg uitgediept en gevierd kan worden.

Op 23 april staat voor het allereerst een Talendag gepland voor het 1e, 3e en 5e jaar. De leerlingen uit het 3e jaar zullen die dag worden verdeeld in vijf willekeurige groepen. Elke groep heeft een verschillend programma en zal drie taalworkshops volgen.

Iedere groep zal alvast kennismaken met het Duits, hetzij in een introductieles, hetzij aan de hand van een Duitstalige film. De namen van de andere workshops kunnen we ook al prijsgeven: “Play that funky pronunciation”, “La dolce vita”, “Acción poética” en “La Sobremesa”. Wat die taalworkshops precies inhouden laten we nog even aan jullie verbeelding over.

Het belooft in ieder geval een ongewone, interessante en ongelooflijk leuke dag te worden. We verwachten dan ook dat jullie vol enthousiasme aan deze dag zullen deelnemen.

Wat nemen jullie mee? Een lunchpakket met extra lekkers (bij goed weer gaan we gezellig picknicken op het veld), je gevulde pennenzak, een cursusblok, je smartphone/gsm en veel enthousiasme.

Gegevens

Datum:
23 april
Tijd:
08:30 - 15:30