Brandpreventietraining

Waar veel mensen samen zitten, is de kans dat er iets fout loopt, groter dan bij een handvol personen. Een school is daar geen uitzondering op. Naast de verschillende evacuatieoefeningen ging eind maart een team van directie en personeel op brandpreventietraining, georganiseerd door de Scholengroep in de kazerne van Mendonk. Uiteraard ging het hier om de mensen die het meest in aanraking komen met brandgevaarlijke situaties, of daar verantwoordelijk voor zijn.

Directeur Van Den Bossche, financieel coördinator Dochy, maar uiteraard ook kok Anja Vande Capelle, leraar chemie Beernaert en beide werkmannen Pierre en Sam maakten hun opwachting in een ijzige opslagplaats, kregen brandwerende kledij, en leerden hoe ze verschillende types brand moesten blussen met verschillende soorten bestrijdingsmiddelen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.