Infoavond eerstejaars

Een nieuwe school, met nieuwe vriendjes, nieuwe leraars, nieuwe lokalen, maar vooral ook nieuwe regels en verwachtingen, nieuwe vakken, én Smartschool. Als ouder is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien, want wat vertelt uw eerstejaars allemaal thuis, en vooral, wat vertelt hij of zij niet? En wat klopt er allemaal van die woeste verhalen?

We hopen natuurlijk dat onze eerstes stilaan hun draai gevonden hebben op hun nieuwe school. Toch willen we bepaalde dingen ook nog graag toelichten voor de ouders, en hen de kans geven vragen te stellen aan de leraars. Daarom nodigen we u graag uit voor de infoavond voor de ouders (en leerlingen) van het eerste jaar nu donderdag 21 september 2017 van 19.00 uur tot 21.00 uur. U krijgt er uitleg over smartschool en kunt er kennismaken met de leerkrachten en de vakken die ze geven. Er is ook gelegenheid om de leerlingenbegeleiding of directie te spreken.

Een kind opvoeden tot een jonge volwassene doen we immers samen, en in overleg.

Ter info: op vrijdag 22 september 2017 is er een pedagogische studiedag met ons team. Op die dag zijn de leerlingen lesvrij.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.