Het Oxkam-winkeltje is weer open voor dit schooljaar!

Onze school heeft al sinds jaar en dag een winkeltje met fairtrade producten, opengehouden door vrijwilligers uit het vierde, vijfde en zesde jaar. In onze winkel naast lokaal 0.02 (het computerlokaal) worden er elke kleine pauze, tussen 11 u en 11 u 15, producten van de Oxfam-wereldwinkel verkocht aan zeer democratische prijzen.

De winst van dit project gaat integraal naar onze zusterschool in Kiruhura, zodat zij daar evenveel kansen kunnen krijgen als wij hier hebben op onze school. We zorgen er voor een betere internetverbinding, didactisch materiaal… Als je hier meer over wilt weten of deel van wilt uitmaken, ben je steeds welkom in de scholenbanden-werkgroep. Zij bedenken elke maand hoe we de band tussen onze scholen kunnen verbeteren.

Het assortiment van ons winkeltje is zeer uitgebreid: je vindt er chocolade- en vanillewafels, chocoladerepen, zure en zoete beertjes, koekjes… Maar ook voor de gezonde zielen zijn we voorzien: we verkopen ook producten als mangorepen, rijstkoeken, gedroogd fruit, kokosnootkoekjes…

Kom gewoon zelf eens testen wat je lekker vindt!

Wees welkom elke kleine pauze dit schooljaar aan lokaal 0.02!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.