Voetbalwedstrijden derde graad: een fijn verslag

Op woensdag 11 oktober hebben we wat zand in de ogen van onze tegenstanders gestrooid en hebben we gedaan alsof we niet zo goed waren. Resultaat: een 2-5 nederlaag tegen de jongens/mannen uit het deeltijds onderwijs, verbonden aan het Atheneum van Oudenaarde.

Gisteren, woensdag 25 oktober, was het erop of eronder tegen onze vrienden van het GO! atheneum De Pinte. Enkel een overwinning zou ons plaatsing voor de 1/8ste finales opleveren. Deze extra druk heeft onze jongens er niet van weerhouden een blitzstart te nemen. Na amper 15 minuten stonden we al 0-3 voor. Toen vonden we het even welletjes en lieten we die arme Pintenaren even in de wedstrijd komen: 1-3. Om er dan maar meteen 1-4 van te maken. Na de rust hadden we het wat moeilijker met onze tegenstander, al konden ze toch maar één keer scoren. Eindstand: 2-4 en geplaatst voor de 1/8ste finales. Deze match wordt gespeeld na de Kerstvakantie. Dat geeft onze tegenstander de kans om wat bij te trainen en toch iets meer kans te maken.

Proficiat aan de doelpuntenmakers (Bilal (2x), Jamel en Jari, maar vooral aan de ganse ploeg.

Dit was gisteren ons Dream Team:

* Cas Van Eeckhout (5ect)
* Robbe De Waele (6ww)
* Maarten Holz (6ect)
* Kylian Verhelst (6mtwe)
* Sam Van Hecke (6humT)
* Jari Rieke (5mtwe)
* Sahin Erdik (humWo)
* Joseph Siffer (6ect)
* Hatim Ailane (5mtwe)
* Karsikaya Kadircan (3ect)
* Bilal Sumar (4ect)
* Stan Baert (5humWo)
* Jamel El Omari (5ect)
* Elian Colpaert (5ww)

Bedankt aan T2 Lucas en aan supporter Anne Bottequin!

Alle foto’s van deze match kan u hier bekijken. Met dank aan mijnheer Vandenabeele voor verslag en enkele foto’s, en aan mevrouw Bottequin voor het merendeel van de foto’s.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.