Munttapijt voor Kiruhura

Kieper je spaarpot uit, plunder het bakje in je vaders auto, en haal de muntjespot op de ijskast leeg: we hebben roste centjes nodig!

Net zoals vorig jaar willen we vrijdag opnieuw een inzameling doen van koperen muntjes om er een munttapijt mee te leggen. De opbrengst gaat naar ons project in Kiruhura, waar we een scholenband hebben met Saint Mary’s High School. Vorig jaar haalden we daar maar liefst 600 euro mee op, geld dat zeer goed werd besteed in Kiruhura.

Doen we dit jaar minstens even goed of beter? We rekenen op jullie steun!

Dragen jullie dit project ook een warm hart toe, kijk dan of je enkele roste eurocentjes kan missen en geef ze af morgenvroeg tussen 08.00 uur en 8.30 uur aan de stand van scholenbanden (naast het leerlingensecretariaat).
En ja, dat rommelpotje op de kast van oma mag er gerust ook aan geloven!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.