Schoolsport: voetbal derde graad

Woensdag 10 januari om 14.00 uur

Voetbalterrein J. Yoens

1/8ste finale scholieren: Visitatie Mariakerke  –  GO! Atheneum Mariakerke    0-0   strafschoppen: 5-4

Spelers: Cas Van Eeckhout – Edward Van Zuuren – Robbe De Waele – Sam Van Hecke – Erdik Sahin – Stan Baert – Elian Colpaert – Jamel El Omari – Hatim Ailane – Jari Rieke – Bilal Sumar – Karsikaya Can – Kylian Verhelst.

Het werd een zeer spannende match tegen onze buren van de Visitatie. Het was een tegenstander met allemaal oudere spelers, maar het werd wel een zeer sportieve strijd. Veel middenveldspel en slechts enkele kansen aan weerszijden zorgden voor een scoreloos gelijkspel. Bij de strafschoppen waren zij net iets beter (5-4). Spijtig genoeg zijn we dus uitgeschakeld voor de kwartfinales. We nemen ongetwijfeld revanche in het zaalvoetbal en/of minivoetbal.

Mijnheer Vandenabeele liet ook nog weten dat de match zodanig spannend was, dat hij eigenlijk gewoon vergeten is om actiefoto’s te nemen. Gelukkig heeft hij er wel nog achteraf aan gedacht, en zorgde hij ook voor dit verslagje.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.