Nu dinsdag oudercontact met een extraatje

Oudercontacten, het is voor veel ouders niet meteen het gezelligste moment: haasten na het werk om op tijd te zijn, aanschuiven in drukke gangen, en dan vaak nog moeilijke gesprekken met de leraars van je kinderen. We zijn ons daarvan bewust – de meesten onder ons hebben zélf ook kinderen – maar oudercontacten zijn nu eenmaal heel belangrijk: een kind leren studeren gebeurt niet alleen op school.

Daarom proberen we er ook elke keer wat extra van te maken, meteen ook voor het goede doel. Bij het oudercontact in december hadden we een heus marktje opgezet, waren er koffie, warme chocomelk en pannenkoeken te krijg, verkocht de leerlingenraad gebak voor Yara, bood het studentenbedrijf Caramelo hun waren aan, en was er uiteraard ook Scholenbanden.

Een beetje veel allemaal, misschien.

Nu dinsdag is er opnieuw oudercontact tussen 18.00 uur en 20.00 uur, en u kan er deze keer koffie proeven en uiteraard ook kopen. Scholenbanden verkoopt namelijk fair trade koffie voor een eerlijke prijs. Misschien wat duurder dan de standaard koffie in de winkel, maar wel een heel pak eerlijker, en de opbrengst gaat ook naar een heel concreet project, zonder tussenpersonen. Alle info rond de koffie kan u hier nalezen, we geven u enkel nog even de prijzen mee.

Strong roast voor espresso Bonen – 500g €12.00
Medium roast voor filter Bonen – 500 g €12.00
Medium roast voor filter Gemalen koffie – 250 g €6.00

Aansluitend is er dinsdag ook nog het infomoment voor onze zesdes die meegaan op GWP naar Italië. Zij (en hun ouders) worden verwacht om 20.00 uur in de polyvalente zaal.

Tot dinsdag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.