Vlaams Kampioenschap Schoolsport Zwemmen

Op woensdag 28 februari 2018 vond het Vlaams Kampioenschap Schoolsport Zwemmen plaats te Brugge. Vier leerlingen van het GO! atheneum Mariakerke mochten hier aan deelnemen.

Kas Christiaens (2gMW) deed mee aan de finale 50 m schoolslag voor de jongens en bemachtigde de gouden medaille met een tijd van 00:36:49.

Lucas Adams (2fMW) nam deel aan de finale 50m vrije slag voor de jongens. Hij behaalde de 2de plaats en dit met een tijd van 00:27:87. Dit scheelde minder dan een seconde met de eerste plaats.

Benthe-Marie Raemdonck (1G) en Perla Viane (1A) deden mee aan de finale 50 m schoolslag voor de meisjes. Beiden zetten ze hun beste beentje voor en ook Benthe-Marie ging naar huis met een zilveren medaille. Ze kon deze bemachtigen met een tijd van 00:37:73.

We mogen als school terecht fier zijn op deze prestaties. Ze hebben allemaal enorm hun best gedaan. Een dikke proficiat aan alle vier de deelnemers, en we kijken al uit naar de toekomst!

Met dank aan mevrouw Van Bossche voor de begeleiding, het verslag, de foto’s en de filmpjes. U kan alle foto’s hier bekijken, de filmpjes staan op ons Youtubekanaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.