Anja kookt!

Vroeger – en dan spreken we over pakweg twintig jaar geleden – werd er steevast vers gekookt bij ons op school. We hebben er de accommodatie voor, en eigenlijk ook een schitterende kok. Alleen kan Anja zich de laatste jaren niet echt uitleven in de keuken: het warme eten wordt bereid in een grootkeuken, en bij ons opgewarmd. De broodjes, koude schotels en soep worden gelukkig wel nog vers ter plaatse klaargemaakt.

Een paar keer per jaar kan en mag Anja gelukkig wél zelf koken, en dat doet ze dan ook met verve, én met verse ingrediënten. Op vrijdag 23/03/2018 zal ze een lekkere wokschotel met rijst voor ons klaarmaken. Er zullen die dag dan geen broodjes of koude schotels te verkrijgen zijn. Er is wel lekkere verse soep.

Zo voorzag ze ons op vrijdag 23 februari van een heerlijke ovenschotel: gehakt met daarboven broccolipuree, en voor een keertje ook lekker gekruid dus. Helaas niet het meest fotogenieke recept, maar wel serieus lekker!

Op donderdag en vrijdag 29-30/03/2018 zal de keuken gesloten zijn. Er zullen dus geen warme maaltijden, soep, broodjes of koude schotels te verkrijgen zijn. Je zal dus best je eigen lunchpakket meebrengen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.