“Real Bodies” voor de vierdes

Op donderdag 29 maart bezochten alle leerlingen van het vierde jaar de tentoonstelling ‘Real Bodies’. Deze tentoonstelling toonde de verschillende lichaamsstelsels aan de hand van echte plastinaten van mensen. Dit vormde een goede herhaling voor de leerstof biologie die ze zien dit jaar (spieren, skelet, zenuwstelsel en hormonaal stelsel) en wat ze in eerste graad reeds hebben geleerd in natuurwetenschappen.

Deze tentoonstelling werd gecombineerd met een wandeling, georganiseerd door Dhr. Vercruysse, in de buurt van Tours et Taxis en het Noordstation. Al bij al een geslaagde uitstap!

Met dank aan mevrouw Vanlommel voor tekst en beeld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.