The Final KAMdown!

Waarmee kunnen we de website na de vakantie beter openen, dan met een verslag van de afsluiter van het vorige schooljaar?

Waar vorige jaren de vakantie eigenlijk nogal onopvallend begon, wilden we dit keer met een knaller het schooljaar afsluiten. Het nieuw opgerichte evenemententeam van de leraars koos voor een formule met twee workshops per leerling en een centraal middenplein met muziek en ambiance, en zag dat het werkte.

De keuze van workshops was redelijk indrukwekkend: van Escape Room over Zumbarbara en KaraJoké, tot breien, Lindy Hop, schaken, fietsherstellen, bosspel, cupcakes versieren, jammen, fotobewerking, Rubiks kubussen, muziekstudio en nog een pak meer. We geven hier een kleine impressie weer, alle foto’s zijn te vinden in ons archief. Heb je als leerling ook nog leuke foto’s, dan mag je ze met veel plezier doorsturen naar mevrouw Rombaut.

Daarnaast was er natuurlijk ook het middenplein, waar mijnheer Uyttenhove het beste van zichzelf zat te geven aan de micro, en geloof me, als u erbij was, dan weet u dat dat behoorlijk veel ambiance opleverde! Er werd dan ook volop gedanst, en op het einde werd er uiteraard ook afgeteld naar het begin van de vakantie:

Toen hoefde de directie de leerlingen enkel nog een prettige vakantie te wensen.

Maar het zegt natuurlijk wel veel over de sfeer onder de leerlingen, wanneer een groot deel van hen gewoon nog op de speelplaats blijft hangen en meedanst. Speciaal voor adjunct-directeur De Smidt werd trouwens nog even Het Smidje gedanst, en dansen deed onze directie!

We hopen dat het nieuwe schooljaar met evenveel plezier wordt gestart!

Alle foto’s van deze dag kan u hier bekijken, de filmpjes zijn hier te vinden.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.