Stem voor “Zeemeermin”

Vorig jaar kregen al onze derdes en vierdes de monoloog “Zeemeermin” te zien, met bijhorende bespreking achteraf. Het verslag van die voorstelling vindt u hier terug.

Nu kreeg  de school een vraag vanuit ‘Wel jong, niet hetero’ inzake een wedstrijd voor de solidariteitsprijs van De Standaard. Dat is de groep die het voorbije schooljaar deze monoloog naar de scholen bracht en het thema moslim en homo bespreekbaar maakten. Of we op hen wou stemmen? Uiteraard, vonden wij, want die monoloog was fantastisch en het thema belangrijk. Maar dat laten we eigenlijk vooral aan u over. Wil u hen dus een steuntje geven, dan krijgt u van ons alvast de link: http://www.standaard.be/solidariteitsprijs.

Omdat wij vinden dat engagement belangrijk is, net zoals diversiteit en verdraagzaamheid. En omdat we willen dat iedereen zich goed in zijn vel voelt op school.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.