Nieuwe lockers

Jawel, er zijn nieuwe kluisjes bijgekomen op school. 180 stuks, maar liefst. Momenteel staan ze in de gang in de ruimte tegenover de leraarszaal, maar misschien wisselen ze wel nog van plaats met die in de eetzaal, gewoon omdat ze zo mooi zijn. Want, ook al staan ze niet ideaal om ze op de foto te krijgen, er zit wel degelijk een patroon in verwerkt. Zie jij het ook?

De brieven om er eentje te huren, zullen in de loop van de eerste week apart worden uitgedeeld en afgehandeld. Je hoeft dus écht niet alle dagen met die zware boekentas te sleuren, als het aan ons ligt.

1 Reactie

  1. Ja, ik had ook al het idee dat ze veel mooier zouden staan in het restaurant. Maar voor die verhuis is ‘man/vrouwkracht’ nodig… Een klus voor de ouderwerking, op een avond, misschien??

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.