De leerlingenraad van de eerste graad

Al jaren heeft het GO! atheneum Mariakerke een goed draaiende leerlingenraad. De laatste jaren is die zelfs nog in een hogere versnelling geschoten, ook omdat de leerlingen uit de lagere graden actiever en actiever worden.

Mevrouw Gykiere begeleidt de leerlingenraad van de eerste graad, en nam de volgende foto, waarop je van links naar rechts Emre (1F), Mira (1A), Geke (1F), Zara (2D), Eleen (2D), Nele (2E), Margot (2A), Melisa (2D), Adam (1A), Mathis (1F) en Simon (1F) kan herkennen.

Heb je dus zelf een vraag of suggestie rond de werking van de school, ga dan met je probleem naar iemand van de leerlingenraad. Zij zullen je vraag of suggestie dan bespreken, en daarna dit eventueel voorleggen aan de directie. In de mate van het (organisatorisch of financieel) mogelijke wordt er rekening gehouden met jullie vragen of suggesties, geloof me vrij. Want ook dat is voor ons een school met een hart: een school die luistert naar en overlegt met haar leerlingen, zorgt voor leerlingen die zich goed in hun vel voelen, en daar draait het tenslotte om.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.