Voetbal derde graad: tweede overwinning op rij!

Vandaag trokken onze jongens van de derde graad naar Wetteren voor hun tweede voetbalwedstrijd van de MOEV-competitie. Tegenstander van de dag was het Sint-Jozefinstituut.

Net zoals vorige keer draaide de wedstrijd uit op een ware thriller.

In de eerste helft van de wedstrijd scoorde Berkay Kiziltepe 2 doelpunten voor onze school. De Wetterse ploeg wist echter ook tweemaal de bal voorbij onze keeper te schieten. De ruststand (2-2) bleef behouden tot 10 minuten voor het einde toen het 3-2 voor Wetteren werd. Onze jongens gaven echter niet op en door mooi teamspel kon Berkay in de allerlaatste wedstrijdminuut de stand op 3-3 brengen.

Strafschoppen zouden dus alweer over de winnaar moeten beslissen. Tijdens de strafschoppenreeks toonden onze jongens opnieuw dat ze over stalen zenuwen beschikken. Eindstand van de strafschoppen: 8-9……. En dus winst voor GO! atheneum Mariakerke!

Dankzij de twee overwinningen tegen Aalst en Wetteren zijn we groepswinnaar in onze poule en mogen we in januari naar de volgende ronde.