tToneel presenteert: “Here we are now”

Momenteel zijn ze nog allemaal aan het zwoegen op de examens, maar tToneel, de toneelgroep van het GO! atheneum Mariakerke, gaat in de vakantie nog volop repeteren in de laatste rechte lijn naar de voorstellingen. Wat zeventien jaar geleden begon als een grote, mooie uitdaging, met zo’n 40 leerlingen een theaterstuk maken, is een traditie geworden.

Dit jaar nemen de regisseurs Lien Maes, Yahya Terryn en Isadora Lenaerts, 60 gemotiveerde leerlingen van alle leeftijden (12 tot 18 jaar) onder hun vleugels.

We nodigen u dan ook graag uit voor onze nieuwe voorstelling: Here we are now

With the lights out, it’s less dangerous. Here we are now, entertain us.
I feel stupid and contagious.
Here we are now, entertain us. A mulatto, an albino, a mosquito, my libido – Yeah.
Komen en gaan. Spelen, lopen, vallen, opstaan, tieren. Tegen elkaar, voor elkaar, tegen de wereld, voor de wereld. Zo oprecht en zo fake als ik ben.
Een lijn, een catwalk, een podium, een pad, een streep, een stoet, een betoging, een boekenclub, een begin, een passage, een einde. Alles of niks.
Rechtdoor, rechttoe rechtaan. Afwijkend.
I’m worse at what I do best. And for this gift I feel blessed.
Our little group has always been and always will until the end. Hello, hello, hello, how low.

Diner & bar
Bij elke voorstelling kunt u genieten van een drankje in onze gezellige bar. In de ticketprijs zit reeds een drankje van 2 euro inbegrepen. De bar opent zijn deuren een uur voor de voorstelling en blijft erna open tot in de vroege uurtjes.
Bovendien kan u dit jaar op vrijdag 11 januari 2019 het culturele uitje combineren met een diner op onze school. Samen met de cast kan je genieten van stoverij met frietjes of een heerlijk vegetarisch alternatief voor 10 euro per persoon. U kan hiervoor inschrijven tot zondag 6 januari 2019 door een bericht te sturen naar ttoneelkam@gmail.com. De deuren voor het diner gaan open om 18.00 uur.

Praktische info
Speeldata:
Vrijdag 11 januari 2019 om 20.00 uur
Zaterdag 12 januari 2019 om 20.00 uur
Zaterdag 19 januari 2019 om 20.00 uur
Zondag 20 januari 2019 om 15.00 uur

Kaarten: 10 euro, inclusief drankje van 2 euro

Reservatie: via een Smartschoolbericht naar mevrouw Tania Van Damme, via mail naar ttoneelkam@gmail.com of tijdens de vaste verkoopsmomenten op school.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.