Winterfeestje voor de kinderen van leerkrachten

Wat moet je als leerkracht met je (kleinere) kinderen als er een klassenraad op woensdagnamiddag ligt? Het is niet alsof je wekelijks woensdagopvang voorziet, en oma en opa staan ook niet altijd klaar…

Net zoals vorig jaar schakelde onze directie daarom een aantal leerlingen van vijf en zes in om te babysitten. Een behoorlijk aantal kinderen maakte dankbaar gebruik van de opvang, kreeg boterhammetjes, speelde spelletjes op de speelplaats en in een lokaal, knutselde, en kreeg er nog een extra verrassing bovenop: versgebakken pannenkoeken! En mijnheer Desmidt kwam speciaal tijdens zijn ouderschapsverlof even terug om mee te helpen, zoals altijd strak in het pak.

Met dank aan Amandine Van Laer en Maxine Buyle voor de foto’s. Die kan u hier terugvinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.