Stadsvernieuwingsproject voor 6 Humane Wetenschappen – WO aardrijkskunde

De leerlingen van 6 Humane Wetenschappen zijn momenteel bezig voor de lessen wetenschappelijk onderzoek – aardrijkskunde met de voorbereiding van een presentatie over een bestaand stadsvernieuwingsproject in Gent. Het is de bedoeling dat ze zich verdiepen in een van de bestaande stadsvernieuwingsprojecten, zich ter plaatse even gaan vergewissen van de situatie en zich documenteren met eigen fotomateriaal. De rapportering gebeurt via een zelfgemaakte website. Indien mogelijk gaan we niet alleen de websites bekijken maar ook ter plaatse gaan kijken. Uiteraard gaan we daar mee wachten totdat de weergoden ons gunstiger gestemd zijn.

Met dank aan mijnheer Lösken voor tekst en beeld. U kan alle foto’s hier vinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.