De laatste les Wiskunde Anders Bekeken (WAB)

Voor de leerlingen uit het eerste jaar eindigde vorige week hun eerste module.

In de module WAB (Wiskunde Anders Bekeken) leerden de leerlingen dit semester over verschillende telsystemen, hoe ze origami moesten vouwen, over de konijnen van Fibonacci en hoe ze zelf doolhoven kunnen teken op papier. Daarnaast leerde ze ook hoe ze via de computer zo’n doolhof konden ontwerpen.

Tijdens de laatste les mochten de leerlingen zelf kiezen op welk onderwerp ze extra gingen oefenen. Sommige kozen ervoor om op de computer een speciaal doolhof te ontwerpen. Anderen gingen aan de slag met ‘Het probleem van de week’ en losten sudoku’s of honingraatpuzzels op.

Met dank aan mevrouw Van Heghe voor zowel tekst als beeld. Alle foto’s kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.