GWP tweedes Bredene 2019: dag een

Met de zon op hun snoetjes vertrokken de leerlingen van het tweede jaar richting Bredene. Eenmaal goed aangekomen in de Horizon kregen de leerlingen de kans om zich te installeren in hun kamer.
Vooraleer we gingen lunchen, konden we het niet laten om de zeelucht al eens te gaan opsnuiven. Zalig genieten. Wat een weer en wat een uitzicht!

Nadat de buikjes goed gevuld waren, trokken we met zijn allen naar Sunparks: dé plek voor de echte waterratten. Twee uur lang hebben ze kunnen genieten van het golfbad, van een wildwaterbaan, van verschillende glijbanen enz… Met een hongerig gevoel trokken ze dan terug naar de Horizon om er een lekkere warme maaltijd te verorberen.

Als kers op de taart maakten ze een mooie avondwandeling langs het strand. Ze lieten zich leiden door de lichtjes van de zaklampen, maar vooral ook door de mooie sterrenhemel!

Met dank aan mevrouw Van Bossche voor foto’s en verslag en mevrouw Bergmans voor extra foto’s. Alle foto’s kunt u, naarmate ze binnenkomen, hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.