Heeft u nog iets voor onze schoolbibliotheek?

Wie al eens voorbij lokaal 0.15 komt, ons Open LeerCentrum, weet dat daar ook onze schoolbibliotheek gevestigd is. De honderden boeken daar worden dan ook gretig gelezen. Alleen… het is moeilijk om die boekenweelde up to date te houden, ondanks de royale steun van onze ouderwerking, en sommige exemplaren zijn dan ook compleet stukgelezen, zoals de boeken van jeugdthrillerschrijver Anthony Horowitz.

Heeft u thuis nog boeken staan die u eigenlijk toch niet wil herlezen, of heeft u nog boeken staan die voor de jeugd zijn bestemd, en zijn uw kinderen die ontgroeid? Wij zullen u bijzonder dankbaar zijn!

De school is vooral op zoek naar fantasy, science fiction en thrillers, want daar is jaar na jaar een grotere vraag naar, merken we.

Heeft u dus boeken die nog in goede staat zijn, dan mag u die binnenbrengen op het leerlingensecretariaat, of meteen via de leerlingen bezorgen aan mevrouw De Clercq. Zij zal ze met veel liefde en toewijding labelen en in het systeem steken. Zo krijgen uw boeken een tweede leven en onze leerlingen nog meer leesplezier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.