Practicum chemie voor de vierdes

Vorige week kon groep B van de 4WeWO2 zich verdiepen in een practicum voor chemie. Labojassen dragen mag in dit door corona geplaagde jaar niet, wat anders wel een vereiste is. Maar om daarom een fijn practicum rond oplosbaarheid en het hele chemische mechanisme erachter, te laten vallen? Mevrouw Goeminne vond dat een brug te ver, zorgde voor individuele labodozen en zond ons meteen zelfs wat fotomateriaal.

De leerlingen vonden dat in elk geval niet erg, want zij vonden dit practicum alvast erg leuk om te doen.

Meteen geven we u met de nodige trots enkele voor- en na-foto’s mee van het labo van chemie: mevrouw Goeminne heeft alles grondig onder handen gepakt en opgeruimd, er is geschilderd en er is, zoals in alle klassen, een touchscreen geïnstalleerd.

Alle foto’s van dit practicum kan u hier bekijken, de foto’s van het lokaal zijn hier te vinden.

2 Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.