KAM School View + wedstrijd!

Het is moeilijk voor een nieuwe leerling om een school te kiezen zonder er ook eens te kunnen rondlopen en de sfeer aan te voelen. Door de coronamaatregelen mogen we echter geen bezoekers toelaten op de school, laat staan een hele hoop nieuwsgierige leerlingen en hun ouders.

Straks gaat we live voor onze OpenSchoolDag zodat mensen tenminste de correcte uitleg krijgen en vragen kunnen stellen.Maar dat lost nog steeds niet het probleem op van het gebouw.

Twee collega’s, mevrouw Goeminne en mijnheer Van De Rostyne, hebben daar een oplossing voor gevonden. Ze hebben namelijk, naar analogie met Google Street View, een eigen KAM School View gemaakt!

KAM SCHOOL VIEW

Voel u dus vrij om onze school te gaan verkennen! In elk lokaal op het Touchscreen vindt u een link met een uitleg rond de betreffende vakken.

En voor onze eigen leerlingen: er zitten maar liefst 6 easter eggs, of in ons geval, appeltjes verstopt in de virtuele school. Wie ze als eerste alle zes vindt en doormailt via Smartschool naar mevrouw Rombaut, wint daarmee niet alleen eeuwige roem op het KAM, maar ook een leuke prijs!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.