Oud-leerling Kamiel De Bruyne brengt tweede boek uit

Kamiel De Bruyne, afgestudeerd op het KAM in 2010, heeft al meermaals deze pagina gevuld, en niet onterecht.

Hij is namelijk de bedenker van het televisieformat “Sorry voor alles”, waarmee hij een International Emmy Award won. We mochten toen ook een interview afnemen van onze BKAM, ofte Bekende Kammer.

Maar Kamiel is niet iemand die stil kan zitten. In 2019 bracht hij een eerste boek uit, Fake it till you make it.

Intussen heeft hij een tweede boek uit: Er was misschien eens. 20 verhalen die waargebeurd zijn. Of niet?

Daarin vertelt Kamiel in zijn eigen, fantasierijke stijl twintig compleet van de pot gerukte verhalen die misschien toch wel waar gebeurd zijn. Of ook niet. Of misschien toch wel? Na elk verhaal stel je jezelf de vraag, en als je de bladzijde omdraait, krijg je daar ook het antwoord op natuurlijk. Sowieso is het resultaat een bundel verhalen die de moeite waard zijn om na te vertellen op café (als het ooit nog eens mag) of in je scoutsgroep.

De eerste druk van het boek kwam uit in augustus vorig jaar, en intussen is er al de derde druk, jawel. We zijn het niet helemaal zeker, maar misschien zit onze koningin Mathilde daar wel voor iets tussen?

Ze las namelijk een van de verhalen voor in het kader van de Voorleesweek, en Kamiel is er nog steeds apetrots op dat hij erin geslaagd is onze koningin het woord “pissen” te doen zeggen. Yup.

Het filmpje is dus van de Voorleesweek, gefilmd door het Koningshuis.

Het boek is vlot te koop in de boekhandel. Heb je liever een gesigneerd exemplaar? Dan kan je er eentje bestellen via http://Kamielus.bigcartel.com.

Ken je nog oud-leerlingen die een boek hebben uitgebracht, een bedrijf hebben opgericht of iets anders hebben gedaan waarvan je vindt dat het wel eens in de kijker mag gezet worden? Geef het ons maar door, we publiceren het met plezier!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.