Sportdag eerste graad

Jawel, uiteraard was er ook een sportdag voorzien voor onze eerste graad, nadat vorige week de tweede en derde graad zich mocht uitleven. Opnieuw kreeg Captain Sport de leiding en waren er dus tal van activiteiten voorzien. Een verschil tegenover de vorige keer was het gebruik van de opblaastuigen: van de Stad Gent hadden we vorige week niet de toelating gekregen om die op te zetten op het veld. Onze preventieadviseur zag er echter geen graten in dat we die op het schoolterrein zouden opzetten. Voor alle zekerheid zetten we op dinsdag één van de twee op in onze sportzaal, het andere mocht op de speelplaats staan.

Voor onze eerstes op maandag was er dan ook geen enkel probleem: er was de hele dag een stralende zon, al was het naar de frisse kant. De tweedes, daarentegen, hadden echt geen geluk: halverwege de voormiddag is het echt beginnen gieten en zijn we met zijn allen naar binnen gevlucht. Een beetje regen kan geen kwaad – de leerlingen waren erop voorzien – maar kletsnat geregend worden, daar heeft niemand iets aan.

Gelukkig klaarde het vrij snel weer op en bleef het de rest van de dag bewolkt maar droog. Oef. De gezichten spreken boekdelen – voor zover dat mogelijk is achter een mondmasker: het buiten sporten en spelen deed echt eens deugd!

Heel wat collega’s hebben massa’s foto’s getrokken, waarvoor oprechte dank. De hele reeks van deze sportdag, een kleine 500 stuks, kan u hier terugvinden in ons fotoarchief.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.