Inloopdagen

Om onze eerstes vertrouwd te maken met de school, de leraars én hun nieuwe klasgenootjes, organiseren wij traditiegetrouw enkele inloopdagen. Omdat de eerste schooldag dit jaar op een woensdag viel, gooiden we de planning een beetje om.

Woensdag kregen de nieuwtjes eerst een hoop noodzakelijke administratie te verwerken, was er een kennismaking met hun klas, een rondleiding doorheen het doolhof van de school en een fotospel (mini – loco) om hun vakleerkrachten te leren kennen.

Donderdagvoormiddag hadden ze hun eerste echte lessen, in de namiddag werden er spelletjes gespeeld om hun klasgenootjes beter te leren kennen: een bingo, een bordspel, een weetjesspel waarbij er gelijkenissen werden gezocht tussen klasgenoten en uiteraard ook een quiz omtrent enkele schoolregels. Er was een stukje fruit als ‘3’-uurtje en een snoepje voor de winnaars van de quiz.

Vrijdagmiddag sloten we af met een sportnamiddag om het schooljaar op gang te trappen. Ook het tweede jaar was vrijdagmiddag van de partij. We sloten deze zonovergoten middag af met een ijsje.

Met dank aan verschillende collega’s en aan Amalia Vermeire voor de foto’s, en aan mevrouw Borderé voor de organisatie.

Alle foto’s van de inloopdagen kan je hier bekijken in ons archief.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.