Buitenklassen

Elk jaar opnieuw zijn we er zo blij mee, als het toch nog eens begint te zomeren: de buitenklassen!

Sinds vorig jaar is er een paar buitenklassen bijgekomen, zodat het allemaal net iets veiliger is met corona. Natuurlijk lenen niet alle lessen zich ertoe om buiten les te geven: te grote groepen, geen bord, geen internet… Maar waar het kan, zitten we graag met zijn allen buiten: de binnentuin, vooraan aan het basketveld, achteraan aan de vroegere fietsenstalling, om het even waar met de losse stoeltjes, maar evengoed gewoon in het gras van het veld.

In het passeren konden we hier en daar een foto nemen, en die delen we graag met u.

Alle foto’s van de buitenklassen kan u hier in ons archief terugvinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.