Infoavond ouders eerstejaars

Op donderdag 16 september om 19.00u houden wij op het GO! atheneum Mariakerke onze infoavond voor ouders van leerlingen die gestart zijn in het eerste leerjaar van de eerste graad.

Gedurende de infoavond krijgt u de kans kennis te maken met de leerkrachten van uw zoon of dochter, krijgt u een rondleiding doorheen de school en start of eindigt u met een kort plenair gedeelte waarin wij graag de werking van onze school uit de doeken doen en eventuele vragen beantwoorden (die u kan meegeven via het inschrijvingsformulier).

Omwille van de covid-pandemie zien wij ons genoodzaakt u online te laten registreren voor deze avond. (Indien één familielid dit doet voor twee is dit voldoende.) U heeft hiervoor een bericht gekregen per email. De inschrijvingen staan open tot donderdagochtend 08.00 uur. Wie niet ingeschreven is, mogen wij helaas niet toelaten op school.

Opnieuw uit veiligheidsoverwegingen vragen wij om uw kind niet mee te nemen naar de infoavond en maximaal met twee volwassenen in te tekenen. Enkel op die manier kunnen wij een ‘veilige’ infoavond organiseren, waarbij u allen de kans krijgt om kennis te maken met onze manier van werken en het schoolteam zelf.

U krijgt in de loop van de donderdag een mail met gepersonaliseerde info over het verloop van de avond.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.