Ben jij al SNS?

Sport Na School: eenvoudiger kan het niet. Je koopt voor 30 euro voor 1 semester of 45 euro voor het hele schooljaar een pas, en je kan na de schooluren – letterlijk, dus niet in het weekend en de vakanties – zoveel sporten als je wil. We hebben het even nagekeken: in en rond Gent zijn er maar liefst 270 sportmomenten per week!

Zwemmen, fitness, bowlen, mini-golfen, skaten, badminton, zelfverdediging, tennis, handbal, wielrennen, dansen, BBB, bodypump, spinning, boksen, muurklimmen, yoga, zumba, taekwondo, judo, zaalvoetbal, karate, cardio, schaatsen, pilates, frisbee, basket, jiu-jitsu, capoeira, trampoline, lacrosse, atletiek, floorball, musical, freerunning, cricket en, jawel, zelfs zwerkbal.

Als hier nu nog niks tussenzit dat je aanspreekt, dan weten we het ook niet meer.

Alle info over hoe je moet inschrijven is te vinden op http://www.sportnaschool.be/ of bij de leerkrachten lichamelijke opvoeding. Gewoon doen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.