Muziekmiddag van de leerlingenraad: Halloween!

Op vrijdag 22 oktober organiseert de leerlingenraad van de derde graad een muziekmiddag met als thema ‘Halloween’. Omdat we echt een Halloweensfeer willen creëren, vinden we het wel een goed idee dat iedereen zich verkleedt. We zien dit eerder als een American Halloween waarbij jij je kan verkleden in wat je maar wil, zolang het maar gepast is voor school. Alles is dus mogelijk: superheld, vampier, personage uit een serie … Laat je creativiteit maar de vrije loop! Er zal een prijs voorzien worden voor de persoon met het origineelste kostuum.

De muziekmiddag zal op beide speelplaatsen plaatsvinden, dus iedereen moet op zijn eigen speelplaats blijven. Jullie kunnen ons instagramaccount, @leerlingenraad_kam, volgen om op de hoogte te blijven van alle toekomstige muziekmiddagen, of de facebookpagina van de leerlingenraad.

Wij hopen alvast dat jullie enthousiast zijn!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.